Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Duffy..

Γυρνώντας με το λεωφορείο από την επαρχία είναι αδύνατο να ακούσεις τη μουσική που επιλέγει ο λεωφοριατζής. Ήμουν προετοιμασμένος για αυτό και είχα ετοιμάσει την δική μου. Και μέσα σε αυτή ήταν και η Duffy.

Όταν είχε πρωτοβγεί το δισκάκι της Duffy το μόνο κομμάτι που άκουγα ήταν το mercy. Το οποίο δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Η φίλη μου η Λίτσα πάλι τρελαινόταν με την Duffy. Και μια μέρα στην Αθήνα λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου στη Λίτσα ότι αν έρθει η Duffy θα πάμε ε?. Και μου απαντάει ότι είτε στο σπίτι σου την ακούσεις είτε live είναι το ίδιο.

Ε λοιπόν όχι..Γιατί καθώς επέστρεφα Θεσσαλονίκη και άκουγα το δισκάκι της (γιατί έρχεται στο rockwave) ανακάλυψα ότι το δισκάκι αυτό είναι το κατάλληλο για να κάνεις σεξ.

Αφού έχεις ετοιμάσει ένα υπέροχο πρωτότυπο ρομαντικό δείπνο για την καλή σου, με κεράκια κόκκινο κρασί και όλα τα σχετικά , μόλις χτυπήσει η καλή σου το κουδούνι εσύ βάζεις να παίζει το δισκάκι από το έκτο κομμάτι και έπειτα..(υπάρχει λόγος).

Καθώς τρώτε από πάνω θα παίζει απαλά η Duffy και αφού τελειώσετε το φαγητό και εσύ δεν αντέχεις άλλο μιας και έχεις να τη δεις (και να την πηδήξεις ) όλη μέρα, ξεκινάς από το τρίτο κομμάτι να την πηγαίνεις στο κρεβάτι. Και αφού είσαι έτοιμος να της τον βάλεις. περιμένεις να ακούσεις τον κατάλληλο στοίχο που λέει but i will never be your stepping stone take it all or leave me alone.. πάνω εκεί εσύ επιλέγεις το take it all και της τον..και καθώς θα έχετε μπει στο mood, το επόμενο track θα παίζει και παράλληλα με την Duffy αυτή θα σου φωωάζει baby baby baby spend your time on me....

Υπέροχο ε? Έχει ήδη κατοχυρωθεί ως Duffy night..Δοκιμάστε το...

2 σχόλια:

  1. Για να το προτείνεις, κάτι θα ξέρεις. Πιάνει με συγκεκριμένο τύπο γυναικών; Για ρίξε εξήγηση!


    Καλώς σε βρίσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάνει με όλες τις γυναίκες..Το album είναι μελετημένο...

    Υ.Γ η καθυστέριση οφείλεται λόγο διακοπών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή